Jumaat, 8 Mac 2013

Ini Adalah Rawatan Altenatif Buat Anda.Rawatan secara moden memerlukan biayai yang besar lebih-lebih lagi jika ia melibatkan hospital swasta. Tidak dinafikan rawatan dihospital swasta adalah terbaik berbanding dengan hospital kerajaan apatah lagi terpaksa menunggu berjam-jam untuk berjumpa doktor sahaja. Mudah bagi yang kaya dan memiliki insuran perubatan, tetapi bagaimana pula dengan warga marhaen yang tidak berkemampuan. 

Apa yang kami lakukan ialah membantu anda tanpa pergi ke hospital atau klinik dan anda hanya duduk dirumah sahaja dengan mengikut panduan yang kami berikan. Anda mesti ingat, setiap penyakit tidak sama kaedahnya. Anda tidak perlu bimbang dengan bil-bil perubatan yang bertimbun-timbun kerana anda boleh memberi sumbangan setelah anda rasa sakit anda semakin berkurangan. Jika mampu anda boleh sumbang dan jika anda tidak berkemampuan, kami tidak kesah kerana kami bangga membantu anda.

Jika anda rasa apa yang kami lakukan itu memuaskan hati anda, anda boleh menghebohkan kepada rakan-rakan anda. Perlu di ingat tiada paksaan dalam menyumbang dan sebahagian sumbangan anda akan disalurkan kepada anak-anak yatim, fakir miskin, sekolah-sekolah agama, hafizan dan kepada sesiapa sahaja yang memerlukan.

Sesungguhnya hanya dua penyakit sahaja yang tiada penawarnya iaitu Tua dan Mati. Setiap penyakit ada ubatnya kerana ia jelas diterangkan didalam Al-quran Hadith. Kita sebagai hamba Allah sisuruh mencari penawat segala penyakit tanpa mengira apa penyakit itu. 

Jika anda ada apa-apa kemuskilan, jangan malu-malu untuk bertanya kerana 'malu bertanya sesat jalan'. Kami boleh dihubungi di nombor dan email yang tertera pada laman ini.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...